Sommerlig interiør.

Det er så mye jeg har lyst til å gjøre her hjemme.. Men, ting tar tid. Og ting må planlegges. Jeg er ikke like impulsiv som jeg en gang var. Ting går ikke så fort i svingene. Det er jo både en fordel og en ulempe. Dessuten har jeg blitt altfor glad i klær, da spesiellt til barna. Så mye av pengene har gått til det, isteden for til huset.

Det er en ting jeg vil spørre dere som leser om, er det noen av dere som kjenner noen-som kjenner noen, som tar på seg malejobber? Jeg har IKKE kropp til det. Og det er MYE som skal males. Så på sikt, vurderer jeg å få noen til å gjøre det for/ sammen med oss.

Jeg får vel dele noen kjedelige, men koselige bilder av litt småtteri her hjemme imens. Håper jeg en dag er stolt nok til å vise rom for rom.

Og jeg som trodde jeg sklei mer og mer over til en strammere stil, ser jo nå på blandt annet kjøkkenbildet mitt, at det er ganske "småblomstrete", og mye nips. Det må jeg gjøre noe med. Men, sommeren gjør at jeg blir litt blomstrete. Fler som har det slik? Vinteren drar med seg en mer maskulin stil, mens på sommeren lar jeg romantikken blomstre.

De rosene her kan måle seg med de jeg hadde i brudebuketten min. Jeg synes at de har en perfekt farge. Helt vakre.

Se her! Skikkelig romantisk.. Litt for mye synes nå jeg.

Forandrer dere stil i takt med årstiden?3 Søte ord

«3 Merete Sandelin

07.aug.2011 kl.17:14

Fine bilder :)

Annette

07.aug.2011 kl.20:51

Koselige bilder =)

Jeg elsker hortensia!

Cathinka

12.jan.2012 kl.16:31

Artig:)) Flink du er til å skrive!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

23, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits