kanskje tilbake?

Hei "alle" sammen! Nå er det jo ufattelig lenge siden jeg har blogget. Men akkurat nå fikk jeg faktisk lyst. Siden sist har både jeg og barna mine hatt bursdag. De ble to og tre år! Tiden flyr ifra oss.
Ellers har det vært hektiske dager her hjemme. Og det har skjedd mye her, noe som sikkert vil bli skrevet om her, og endel som ikke vil skrives om. Livet går opp og ned. Men pr nå er livet helt ok:)

Jeg gleder meg til å gå denne høsten i møte. Og jeg gleder meg til å vise dere litt interiør bilder.
Håper at det fremdeles er noen som følger meg, og jeg ser frem i mot å forhåpentligvis blogge litt igjen.

Jeg lurer fælt på hva hovedtyngden av bloggingen blir fremover. Men jeg er jo over middels interresert i helse o.l. Ellers er det jo barn som opptar store deler av livet mitt. I tillegg er jo min store lidenskap interiør, så det blir nok mye av det også. Og jeg er jo en åpen person, så noen personlige innlegg blir det nok. Selvom det er helt klart at jeg er mer forsiktig enn tidligere.

Ha en fin kveld, kanskje vi skrives senere i dag. Nå skal barna bades, smøres og stelles. Før en kveld med godis og trolljegeren skal bli sett sammen med Kim.

-Melissa

2 Søte ord

Pernille

19.sep.2011 kl.19:06

Tenkte faktisk på deg i stad, at jeg håper du skrev litt snart igjen! :) Velkommen "tilbake"
Velkommen tilbake skal du være :) Har ofte tenkte på dere :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

23, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits