Hallo bloggen!!

Nei, nå er det på tide med et innlegg. Kjenner egentlig at det stikker litt i magen, når jeg går inn her. For bloggen var jo en stor del av hverdagen min før. Her skrev jeg ALT.

Den siste tiden har jeg jobbet alt for mye, hatt krevende barn, to hunder, en katt  og ikke minst et forhold som jeg har slitt litt med. NÅ er vi endelig tilbake der vi var. Ringen sitter fremdeles på fingeren, og jeg kan vel si at jeg føler meg som meg selv igjen. Har gått helt i min egen boble, av følelser.

Interiørmessig har jeg kommet frem til det at det finnes viktigere ting i livet, enn nystrøkne hvite duker. Ungene tar min fritid, og jeg er glad at mine verdier har forandret seg litt. Likeså har "snill pike syndromet" mitt gjort. Jeg har hår på leggene, bustete hår, rotete klesskap, møkkete gulver, og ting står litt på hodet- MEN DET FØLES GODT!!

Jeg har lyst til å komme tilbake nå, føler inspirasjonene er overalt, jeg føler meg rett og slett inspirert til å skrive. Nå er ikke jeg typen som skriver en ren mamma-blogg. Men litt sali-blanding blir det nok.

ER DET NOEN SOM FREMDELES KIKKER INNOM??


10 Søte ord

Veronica ♛

06.jan.2012 kl.11:25

kjekt å høre at du er tilbake :)

Lene

06.jan.2012 kl.11:26

Herlig at du er tilbake! Jeg kikker stadig innom for å se om det har kommet et nytt innlegg:)

Jeanette

06.jan.2012 kl.15:25

Ja, jeg har lurt på hvor du har blitt av siste tiden..plutselig ble du borte:-) Godt å høre at alt er bra. Godt nyttår!

06.jan.2012 kl.19:47

Uff da! Bra ringen er der fremdeles, det er der den skal være. Godt nytt år og godt du er tilbake!

Marthe

06.jan.2012 kl.23:56

Det er godt å skrive, men noen ganger er livet så fartsfylt at man ikke rekker å finne inspirasjonen, før øyeblikket er borte igjen. Da er det bare å holde på hatten (og ringen :-P ), og vente til vinden leer, slik at tankene får slippe frem igjen :-)

Melissa- Pseudotvillingmamma

07.jan.2012 kl.08:28

Marthe: Godt poeng:-) fint beskrevet!

Silje Elise

08.jan.2012 kl.00:26

Så fint å lese at alt er bra, Melissa. Alle har vi tider og stunder hvor ikke alt er rosenrødt, og da kan det vært greit å ta seg en liten pause. Har savnet å lese innleggene dine, så jeg håper at du er tilbake! :o)

Carina Chanel

09.jan.2012 kl.19:32

kikker innom ja. savner flere blogginnlegg. herlig bilder du la ut nå ;) søte hunder!

Janne M

16.jan.2012 kl.22:54

Så bra at du er tilbake-har tittet jevnlig innom og sjekket-og endelig:)

Melissa- Pseudotvillingmamma

22.jan.2012 kl.15:06

Janne M: Koselig at dere følger med:))

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

23, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits