Grubling..

Grubling og bekymring er vanlige fenomen, som til tider kan stjele livskvalitet og redusere prestasjonene våre.

Jeg er nok den typen, den typen som grubler, tenker og beskymrer meg. Skuldrene er oppunder ørene, jeg er distre og klarer ikke helt å konsentrere meg.

Jeg har høye forventninger til meg selv, og mine prestasjoner. Jeg vil veldig mye, men er ikke så sta som jeg selv skulle ønske. I stedet går jeg å tenker på alt jeg burde gjort, alt jeg ikke har gjort eller hvordan jeg skal få til det jeg vil.

Det kan rett og slett være utmattende til tider.

Skulle ønske jeg kunne vært mer lik min lillesøster, i ungdomsårene også. Hun gir liksom "faen" hun. Om hva andre sier om henne, om mamma og pappa er fornøyde med henne eller om hun går uten sminke. Altså hele henne er rolig og balansert.. Jeg har alltid siktet høyt, veldig høyt. Jeg skal bli lege, jeg skal bare få seksere, jeg skal ha et perfekt hjem, jeg skal se perfekt ut, jeg skal ha perfekte barn, og jeg skal være den perfekte mor, og mye mye mer.

Lurer på når jeg kommer til "Jeg gir faen" punktet i livet? Hva skal til?

Dessuten beskymrer jeg meg mye for barna, om jeg gjør ting riktig, om barna mine er lykkelige og om jeg bidrar til positiv utvikling.  Selvom jeg vet at jeg gjør mitt beste, og at det er nok, så føles det som at jeg kan gjøre mer.

 

Jeg føler at all denne grublingen ødelegger for meg, og jeg vil virkelig få gjort noe med det.

HVA skal jeg gjøre?

Søte ord

malin alice

07.mar.2012 kl.11:58

Lille søte melissa! Ingen tvil om at du er en god mor, du ser bra ut, ogdet virker som du gjør det veldig bra i alt du gjør. Du er ærlig ovenfor deg selv, og jeg tror du er ærlig til de rundt deg :) Du er veldig streng med deg selv ... :S

Klem malin fra varteig ;)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

23, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits