Mine pseudotvillinger<3

Vi har fått en spennende mulighet! Vi skal være med i bladet "foreldre og barn",  der skal det være en artikkel om "pseudotvillinger", dvs søsken med mindre enn 24 mnd i aldersforskjell. Våre har en dag under 12 mnd. Jeg skal ikke skrive noe særlig mer om akkurat det nå, for da blir det jo ikke noe spennende å lese i bladet.

Men det skal bli gøy å bli med på noe sånt, samtidig som jeg (grubleren) bekymrer meg for om jeg skal virke dum, eller om ting skal komme ut feil i bladet, hva barna skal ha på seg, at jeg må rekke noen soltimer for å dekke ringene under øynene og så videre.... Blæ- nå må jeg gi meg. Dessuten må jeg reise rumpa opp av sofaen, og få gjort noe her hjemme, selvom hodepinen dunker. Det er nå jeg skulle "gitt faen" kanskje, og lagt meg isteden? Men da er jeg jo lat, og det er IKKE lov. (forrige innlegg)

"Den late stikker hånden i fatet, men får den ikke opp til munnen engang".

Bibelen

 

Dette er mine fantastiske pseudotvillinger..6 Søte ord

Renate87

01.03.2012 kl.12:25

2 små søte barn ;)

Elisabeth Minge

02.03.2012 kl.10:00

Dette blir morsomt Melissa :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

02.03.2012 kl.10:26

Elisabeth Minge: JA, det blir det:))

Marthe

04.03.2012 kl.14:10

Ooh så morsomt!!

Dessuten skal du ikke bekymre deg for bildene, de kommer til å bli supre :-)

Linn

19.04.2012 kl.20:27

Morsomt å lese om pseudotvillinger i foreldre og barn. Måtte selvsagt innom bloggen. Har selv 14 mnd mellom mine små (storebror 25 mnd og lillesøster 11 mnd)

Melissa- Pseudotvillingmamma

19.04.2012 kl.20:47

Linn: Så koselig at du har lest:-) Du har veldig mye å se frem i mot Linn, det er herlig med to så tette. Og du vet vel at det ikke er noe problem å ha nok kjærlighet til begge<3

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

23, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits