Søvn.

Nå er jeg sur og trøtt.

Hvorfor har barna mine byttet rolle? Nå står plutselig Maren opp kjempe tidlig, og Johannes sover. Hvorfor kan de ikke sove like lenge? Frustrerende når minstemor som egentlig sover lenge står opp kl. 05.

La meg klokka 21 i går også, men det hjelper ikke, like trøtt.

På tide å begynne her hjemme, rydde ferdig til verditakst kl 14.  Får ta et par paracet for hodepinen, og bælme en kopp (eller 100) med kaffe.

GOD morgen til dere alle<3

Dette er ikke i dag, men de er minst like umulige i dag...

Ingen søte ord

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

23, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits