Kjærlighetstattoveringer.

Dette har jeg egentlig blogget om før, men jeg gjør det igjen.

Denne gangen tenkte jeg å skrive om "kjærlighets-tattoveringer".

JEG har en K, i lysken. Ikke såå veldig førnøyd med den, da den ser ut som en H. Og har fått noen arr etter barberhøvelen. Den står selvsagt for Kim, også ble vi enige om at om det skulle blitt slutt hadde den stått for Kvinne.

Han har en M, og den står selvfølgelig for Melissa, men det kunne også vært Mann. Lurt??

Har hatt denne i mange år. Tror jeg tok den når jeg var 18år.

Jeg har også en tattovering på underarmen. Som jeg ikke er så fornøyd med etter jeg gjorde om på den. Det er en G-nøkkel, den tok jeg også når jeg var 18. Den symboliserer min kjærlighet for musikk, og instrumenter. Det er jo sikkert en livslang kjærlighet, som jeg ikke kan bli skilt med.

Også har jeg noe ala et hjerte på halebeinet. Dette er også en kjærlighets-tattovering. Tatt i Thailand, når jeg var 17år. Det var min første tattovering, og Kim og jeg var på kjærlighetstur for første gang. Den symboliserer også min kjærlighet til Asia. Da det er en Asiatisk tattoveringstype.

Men, poenget mitt med dette er egentlig navnetattoveringer og andre veldig klare kjærlighetstattoveringer som symboliserer en person.

I 2011 blei det inngått 23 100 ekteskap, som er 450 færre enn i 2010. 10 200 ektepar ble skilt samme året, og 11 200 ektepar ble separerte.

Her kommer noen eksempler- noen som er fine og noen som kanskje ikke er så fine...

I 2009 fikk Victoria Beckham en kjærlighetstatovering på ryggen for å feire at hun hadde vært gift med David Beckham i ti år. De hebraiske ordene betyr: 'Jeg er min elskedes, og min elskedes er min'

Fram til 2003 hadde Angelina Jolie en tatovering til ære for sin tidligere ektemann Billy Bob Thornton. Da hun skilte seg, fjernet hun kroppsdekorasjonen.

Da Denise Richards giftet seg med Charlie Sheen i 2002, fikk hun navnet hans tatovert på ankelen. Hun dekket tatoveringen til med en fe da de skilte seg i 2004.


Modellen Heidi Klum har en stor tatovering med Seals navn på innsiden av armen. Paret skilte seg nylig, og hva som kommer til å skje med innskripsjonen, vil tiden vise.

I 2010 viste Katy Perry og Russell Brand sin kjærlighet for hverandre med blekk. De tatoverte inn ordene Anuugacchati Pravaha, som betyr 'Følg strømmen'.



Har dere noen tattoveringer? Og hva synes dere om å tattovere kjærligheten til noe annet enn barna?

Søte ord

Mika Josefine

04.mar.2012 kl.11:30

Synes selvfølgelig det virker utrolig fint å få noe så permanent for å vise sin kjærlighet, men det er jo også himla dumt gjort, med tanke på at selv om tatoveringen er permanent, så er ikke nødvendigvis kjærligheten det. Så, ja.. Synes i alle fall navn og slikt er dumt, men symboler og sånn er ikke så verst.

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

23, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken og en katt, som forøverig er oppkalt etter Emil i lønneberget. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits