Fantasistakk.

Nå nærmer vi oss 17.mai med stormskritt.

17.mai for meg, er en relativt slitsom dag. MEN, jeg elsker å se på barnetoget. Og er en ivrig tilskuer. Jeg har jo en haug av søsken som går i tog. Og jeg er ikke lei og be når det kommer til nasjonalsangene heller.

Jeg har skaffet min vakre tulle en fantasistakk. Den skal broderes i rosatoner, hvitt og grønt (forhåpentligvis). Dette er det min kreative mor som gjør da. Jeg har vokst ut av min bunad/stakk. Det er vel 15kg siden. Derfor har min mor nå startet med en ny. Dette blir kjempespennende.

Videre har jeg og søsteren min tenkt litt på bunadskjøp. Vi har aner av trønder i oss. Så trønderbunaden i rødt er et alternativ. Men jeg er inngiftet med familie fra Gudbrandsdalen. Så Gudbrandsdalen festdrakten står også på lista. Det er den fineste synes jeg.

Dette er Maren sin.Dette er en strikket versjon av trønderbunad til barn, denne skal jeg også kjøpe til henne. Muligens neste år.

Gudbrandsdalen ser slik ut. Vakker, ikke sant?Og som dere forhåpentligvis ser, er dette trønderbunaden.

Til Johannes er jeg litt usikker. Har solgt den andre bunaden hans. Den var så standard utseendemessig. Og jeg vil den skal være litt anderledes.

Lurer på denne. Har noen noen forslag til meg?

 Har dere eller barna bunad? I tilfelle hvilken?

4 Søte ord

Så flotte alle sammen :) Thea har ekte Nordlandsbunad. Gleder meg som en liten unge til å se henne i den for første gang på 17 mai :)

18.04.2012 kl.20:08

Jeg har svart Gudbrandsdalen, og jeg elsker den! :) Men de var jo fine alle sammen.. hehe. vanskelig valg..

Anonym

22.04.2012 kl.13:36

Den til Johannes var nydelig :-) og heelt klart den til Maren :-)

Min sånn på 8 mnd har bare en bunad/festtaler fra name it :-) Lyst på en til jeg, leste om deg i foreldre og barn :-) abonnerer! Vakker liten familie!! :-) (kanskje ikke så liten, men :-) )

Jeg har selv blå løkenbunad.. Mange fine bunader :-)

Solveig Kristine

20.05.2012 kl.01:47

Har en blå trønderbunad, men ønsker meg blå nordtrønderbunad :)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

23, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken, en chihuahua og en katt. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits