Stopp24

Lyst på tørre armhuler? Eller hender som ikke er klamme? Da bør du prøve stopp24.


Antiperspirant-serie STOP 24® antiperspirant-serie består av Roll-on, Spray, Krem og Fotkrem. STOP 24® hindrer sjenerende svette og sterk svettelukt.

Det aktive virkestoffet i STOP 24® er en unik kombinasjon av aluminiumssalter som er mikronisert for å trenge lettere inn i huden. Virkestoffet i STOP 24® demper svettekjertlenes aktivitet lokalt. Når svettekjertlenes aktivitet blir dempet et sted på kroppen, vil svetten ledes ut gjennom svettekjertler andre steder på kroppen. Dessuten har virkestoffet i STOP 24® en bakteriehemmende effekt.

STOP 24® er luktfri, og vil derfor ikke komme i konflikt med bruk av andre parfymerte produkter.

Jeg har brukt produktet en stund, og den har effekt på hendene mine, hvor jeg svetter endel.

Jeg vil komme tilbake i et innlegg med litt mer detaljert beskrivelse av produktet!

Jeg har endel gratis prøver, og vurderer og ha en liten konkurranse hvor dere kan vinne noe av dette:)
Er det noe interesse for det?

Ingen søte ord

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

23, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken, en chihuahua og en katt. Vi bor i ett gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits