Oppdatering

Plutselig fikk jeg ånden over meg gett, og fikk lyst til og oppdatere dere. Det er jo fremdeles noen få innom, og noen som venter på innlegg.

Nå er jeg 25 uker på vei. Formen er vel ikke noe og skryte av, men det var den forsåvidt ikke før graviditeten eller. Det er derfor jeg ikke blogger lenger. Hva i alle dager skal jeg blogge om, når man ikke gjør annet enn vanlige husmoraktiviteter.

Interiørprosjekter er det ikke mange av, her er det vedlikehold av det som allerede er som står i fokus. Noen ganger lurer jeg på hvor jeg fikk både tid, energi og penger til før? Når jeg hadde noe nytt, eller forandret noe hele tiden. Jeg har i alle fall en mye større ro i meg nå. Fornøyd med hvordan ting er, og krever ikke så mye.

Barna vokser, som de skal. Og har fått noen utrolige personligheter. Jeg blir mer og mer fasinert for hver dag som går. Man ser ting i et litt annet perspektiv etterhvert. I stad satt jeg og tittet på ørene til Maren, og ble nesten på gråten over hvor perfekte de er. De er jo så velskapte, og det er ingen selvfølge.

Man blir ydmyk med årene. Og ser hvor heldig man faktisk er. På tross av alle negative ting som også skjer.

 

Jeg er sykemeldt nå. Men jeg har et enormt savn til jobben, og arbeidslivet. Dagene går, og jeg prøver og holde en normalitet i hverdagen. Sende barna i barnehage, dusje/sminke meg, husarbeid og lade batteriene til barna skal hjem igjen. Jeg nekter og resignere. Beholde joggebuksa på, og slutte med bh:))

Jeg ser veldig frem i mot og få nok et barn. Og har forstått av Kim og jeg ikke kan ha tannbørstene inntil hverandre engang, uten og bli gravide.. Jeg får mange spørsmål. Om jeg er med i en sekt, eller om jeg ikke vet hva prevansjon er. Men, som svar på tiltale, må jeg bare innrømme at vi er litt hjernedøde, og at innstinktene råder over vettet:) Det kan nok ikke forklares på noen annet måte. Jeg ønsker meg en stor familie. Selvom det kanskje ikke er det smarteste, eller mest praktiske. Men, at vi koser oss, det gjør vi. Med livet barna gir oss. Det er jo bare glede!

Har dere spørsmål, eller noen forslag til innlegg- så kom gjerne med det!

 

5 Søte ord

Jeanette

18.10.2012 kl.14:54

Gratulerer med Baby i magen:-)! Vet dere hva det blir? Klem!

Melissa- Pseudotvillingmamma

18.10.2012 kl.16:58

Jeanette: Ja! En gutt:-))

Junijente2010Desembergutt2011

18.10.2012 kl.19:29

Så koselig med en oppdatering:-) Jeg er av de som titter innom (nesten) hver dag!Nydelige barn du har..Jeg har også to tette, med 1,5 år i mellom..jenta er eldst og gutten minst,som du ser i nicket:-) Hvordan er det med to tette i den alderen barna dine er nå?*Forslag til innlegg*..eller ukesoppdatering under graviditeten?:-)

Malin

20.10.2012 kl.17:43

Hei :) Gratulerer med baby i magen. Nå vet ikke jeg hvilke behandlingsformer du har prøvd ut, eller hva du synes om alternativ behandling, men har du forsøkt Biofotonterapi?

www.sarpsborgbiofoton.no

Hun som driver denne klinikken har selv hatt ME, og har nå behandlet mange som har veldig god erfaring med denne type behandling. Jeg går dit selv, men jeg tar behandling for migrene og har ikke hatt migreneutbrudd siden jeg startet med behandling. Jeg vet ikke om behandlingen kan tas under graviditeten, men det er jo verdt å sjekke ut? :) Bare et lite tips.

Ha en fin helg!

Hilsen Malin :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

20.10.2012 kl.19:45

Malin: Hei!:-)) Nei, jeg har faktisk ikke prøvd noen ting. Bare enkelt behandlinger med kiropraktor/fysioterapi de gangene ryggen har sviktet helt- noe som er scoliose betinget.
Men for ME, har jeg ikke prøvd noe. Gått på endel langvarige antibiotikakurer, som har hjulpet under behandlingen, men ikke i ettertid.
Alternativ behandling har jeg faktisk veldig tro på. Så det er virkelig verdt å sjekke ut. Tusen tusen takk:-)
Ha en fin helg du også!

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

24, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken, en chihuahua. Vi bor i et gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits