Bildeløst innlegg...

Jeg sitter her med i-pad, og har lastet ned haugevis av bilder, og planlagt det flotte innlegget til dere, også ser jeg det at jeg ikke får lastet opp bildene til innlegget.. Søren.
Skal virkelig få laget det innlegget altså, for jeg har det utrolig bra "gjør det selv" tipset.

Håpe jeg får lagt det ut i kveld da!

Har noen tips, til hvordan blogge med bilder på pædden, så gi meg beskjed!

I dag er barna i barnehagen, og jeg og hundene hat gått en tur til nabohuset, som er min mor. Her drikkes det kaffe, og gjøres oppgaver. Mamma studerer nemlig ernæringsfysiologi. Noen smartere og mer effektiv dame vet jeg ikke om. Hun er litt av et rivjern.

Ha en fin dag alle sammen:)

Søte ord

Du må laste ned blogg.no sin app, da kan du laste opp bilder. Den er litt begrenset i forhold til vanlig pc men funker:)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

24, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken, en chihuahua. Vi bor i et gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits