Lag det selv- speilkommode.

Sånn, da er jeg på en normal bærbar pc...

Jeg har alltid ønsket meg speilmøbler, selvom det er utrolig upraktisk i forhold til barnehender. Men, pytt pytt. Jeg har enda ikke skaffet meg noen, fordi det er DYRT! Men, det er faktisk en måte og lage det på selv.

Jeg så jo plutselig det nå, at Ikea sin Malm, som jeg skulle bruke som utgangspunkt, faktisk har kommet med en i speilfinish. Men den kostet 2500, og tipper man  kan få det enda billigere ved og gjøre det selv.

 

 

Først og fremst må man ha en kommode, enten Malm fra ikea, eller for eksempel aspelund om man bare vil ha deler av den med speil. Eller best av alt, en gammel flott kommode.

Siden det allerede fantes en med speil, legger jeg ut bilde av den.

Deretter  må man ha SPEILFOLIE. Veldig billig hos for eksempel sparkjøp, eller nytt og nyttig.

Og med noen spreke knotter, voila...

Smart, ikke sant?

Se på alle disse spreke speilmøblene.. Man kan i alle fall gjøre mye med speilfolie!

 

Ingen søte ord

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

24, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken, en chihuahua. Vi bor i et gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits