26 uker, magebilde.

Termin: 2.2.2013
På vei: 26 uker.Kjønn: Gutt!
Utålmodig: Overhodet ikke, synes svangerskapet går alt for fort.  Men gleder meg selvsagt til og hilse på lille kællen!
Aktivitet innenifra: Utrolig mye aktivitet. Både spark, flytting, snurring, slåing o.l..
Bestemt navn: Fornavnet blir mest sannsynlig Jaco, mellomnavnet vet vi ikke enda.
Vektøkning: 1 kg. Litt forskjell fra de andre graviditetene, hvor jeg gikk opp 36 og 26kg. Men, det er lenge igjen.
Vann i kroppen: Litt i anklene, innimellom. Ellers ikke noe særlig.
Barnerom: Skal selvfølgelig sove sammen med mamma og pappa. Enten i egen seng, eller sammen med oss. Litt ettersom hvordan nettene blir. Barnerom tar jeg når den tid kommer:)
Utstyr: Feiret positiv test, med en guttebukse, og en jentecardigan, som har blitt dukkene sitt. Det er ALT jeg har kjøpt. Det har fremdeles ikke gått opp for meg at vi er gravide, og at den lille snart kommer. Vi har masse tøy etter Johannes, som selvsagt blir brukt, ellers har vi stellebord, vogn, vippestol, tepper, vugge, seng, dyne og pute, sengehimmel, sprinkelbeskytter, balje, og... hmmm.. Bilbarnesete skal vi kjøpe brukt av søskenbarrnet til mannen min.  Kommoden er endelig klar, så vi kan vaske,brette og legge tøy på plass.
Mangler av utstyr: Klær, alt av stelleutstyr, ammepute, brystpumpe, gulpekluter. Og sikkert mye mer. Den perfekte hentedressen, og mange, mange strømpebukser.
Strekkmerker: Ingen nye, bare de gamle "gode" jeg har hatt hele tiden .

Om fødselen : Har nylig gått opp for meg at jeg skal gjennom det hel.... igjen. Jeg får faktisk litt vondt i magen av og tenke på det. Men jeg er klar, og har en plan om og føde uten epidural slik som de andre gangene, og bare bruke akupunktur. Regner med at jeg blir satt i gang pga svangerskapsforgiftning denne gangen også. Det er leit på et vis, men samtidig liker jeg kontroll.
Plager: Vondt i bekkenet, halsbrann, tissetrengt, nettopp avsluttet selexid for uvi, plutselig mye kvalm(kan komme av uvi), lavt blodtrykk.
 Oppegående:   Vel, jeg er oppe og går. Ikke mer enn nødvendig vel og merke...
Sulten: Plutselig kommet en enorm sukkerhunger de siste dagene. Men jeg vet jeg må holde meg unna. Blitt flinkere til å spise frokost!
Matkick: Ingenting egentlig. Gått litt i perioder, mye brødmat. Ikke lyst på fastfood. Elsker poteter og vanlig norsk mat.
Kynnere: Ja, spesiellt på morgenen rundt kl.05-07.00. Hatt mensaktige smerter om morgenen også.
Neste kontroll: 30.oktober. På sykehuset fredrikstad. Jeg går til ekstra kontroller der, i tillegg til vanlig fastlege. På grunn av tidligere preklampsi og at morskaken ikke løsnet sist fødsel og delte seg på to. Godt og ta ultralyd hver fjerde uke fra nå av. Jeg kan føle meg trygg på at alt går som det skal!

7 Søte ord

julianogmamma

22.10.2012 kl.20:29

Hvilken lege har du på fødepol da? Gikkd er nå siste gangen selv, og likte alle unntatt EI!! Grrr

mammaida

22.10.2012 kl.23:32

Fin mage:)

sunniva y

23.10.2012 kl.00:26

kjempe fin mage :)

Melissa- Pseudotvillingmamma

23.10.2012 kl.10:21

julianogmamma: Jeg har Alice Moræus, likte henne faktisk veldig godt:)) Har du noen kjenskap til henne?

julianogmamma

23.10.2012 kl.14:27

Hadde henne vel en gang tror jeg :) Nydelig dame.

Hadde for det meste Sjøborg og Hallberg, men fikk det utysket Utgaard tre ganger. Holdt på å ta livet ta meg og ungen, om ikke jeg hadde fått en ekstra time dagen etter og ble lagt inn :) Takket være Hallberg og Western <3 Og da ble jeg tatt på natta.

Melissa- Pseudotvillingmamma

23.10.2012 kl.19:09

julianogmamma: Oj... Kan jeg spørre hva som egentlig hendte?? Vi gravide er utrolig sårbare. Barna også selvsagt. De burde høre mer på hva mor føler, og ta ting på alvor..

julianogmamma

23.10.2012 kl.19:23

Jeg hadde mykoplasma lungebetennelse og hostet grusom, diabetes som ikke ville regulere seg, feber i en mnd, høyt bt, protein i urin og baby hadde høy puls m.m

Var helt grusomt sliten og trodde jeg nesten skulle stryke med :(

Var der på en mandag og ringte igjen på tirsdagen og fikk de to andre legene. Bare hu så meg, så skjønte hun hvordan det var fatt og la meg rett inn! Nevte også for Utgaard at slimproppen hadde gått for lenge siden og vann lakk, noe hun benektet. Blææææ.... Må være oppegående der nede.

Men som sagt, de andre jeg hadde - var bare helt skjønne <3

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

24, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken, en chihuahua. Vi bor i et gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits