Silje, mopsefrøken.

I dag er det en tøff dag. Kanskje spesiellt for meg.

Vårt familiemedlem gjennom tre år, flytter til sin nye familie i kveld. Silje, mopsejenta vår, har satt spor. Samtidig føler vi oss overveldet av arbeidsmengden. Dessuten har vi en hurtigvoksende familie, og det er menneskene som er viktigst. Så lenge vi føler det er mer jobb enn kos, og mammaen i huset jobber seg ihjel for og stimulere og gi oppmerksomhet til alle, er det til det beste.

Takk for alle flotte opplevelser, og tiden vi har hatt sammen frøken. Vi vet du vil få det flott hos dine nye eiere, og glemme oss relativt raskt. Vi vil aldri glemme deg.
Ingen søte ord

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

24, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken, en chihuahua. Vi bor i et gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits