Farsdag.

Tenk og være så priviligert at man har en far. En far som alltid stiller opp, en far som alltid oser av kjærlighet og omsorg, en far som alltid setter sine egene behov til side, og en far som elsker barna sine ubetinget.

 

Det er ikke alle som har en slik far. Det er desverre mange som går et helt liv uten en far, eller med en far som ikke oppfører seg som en far.

Jeg personlig fikk en "ny" far når jeg var tre år, da min mor møtte sin utkårede. Nå 21år senere, er forholdet til meg og pappa fremdeles like sterkt. (Noe mer vil jeg ikke gå inn på akkuratt det).

Jeg er så takknemlig for at Kim og jeg har holdt sammen, og at barna har den flotte pappaen de har. At familien vår er så fullkommen.

Pappaer blir ofte tatt for gitt. De er menn, så de snakker ikke så mye som oss kvinner. Vi kvinner krever og bli behandlet godt. Og det burde mennene gjøre også.

 

Nå har ikke alle en mann som meg, eller en slik pappa jeg har hatt. Med de jeg har vært priviligert og få, fortjener all verdens applaus!!

Tusen takk, for den jobben dere gjør for familien, for at dere er familiens overhode, for at dere tar så godt vare på både meg og barna. Dere er elsket!Søte ord

Pernille Ulrikke

11.11.2012 kl.18:54

Så herlig bilde :-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

24, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken, en chihuahua. Vi bor i et gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits