På tide og si hei!

På tide med nytt blogginnlegg kanskje?

Nå i et par uker har det vært hardt og være gravid. Hormonene bruser, og jeg griner for alt.. Ser for meg at det er grusomt og være gift med meg om dagen, skikkelig sur og grinete, vanskelig og ha med og gjøre og sær...

Etter og ha tenkt etter litt, har ikke svangerskapet i seg selv vært så slitsomt. Det er maange gravide som har det værre gravidmessig enn meg altså. Jeg skal prøve og nyte den siste tiden, for man vet jo aldri om det vil skje igjen.

Et lite flatterende bilde av meg....Hvor jeg som vanlig inntar noe i munnen, denne gangen svenske berlinerboller...

Bortsett fra og være tykk og god, sur og grinete- har jeg det ganske så bra!

Endelig er måneden jeg venter på hele året her. Jeg ELSKER jul. Og spesiellt etter jeg fikk barn da selvsagt. Her blir det pakkekalender, gløgg, nissegrøt, og nisselue 24 dager til ende. Når julaften er her, så er jeg nok så lei at jeg holder på og spy.

I år blir det rød-jul her i huset. Litt må man jo ofre for at barna skal få gode minner. Jeg hater jo egentlig rødt. Men ungene elsker rødt. Og det blir selvfølgelig mer julestemning her, med røde nisser, lys og julestjerner. For ellers har vi jo et ganske så "blasst" hjem.

Jeg har en sønn, som setter stor pris på mine interiørforandringer. Det første han sa når han så jeg hadde pyntet litt var "Oi, såå vakkert". Dessuten kjøpte han seg servietter med julemotiv når vi var på Europris her om dagen. Han er skikkelig snål!

Når man går hjemme, slik som jeg gjør nå, gleder man seg veldig til litt forandring i tilværelsen. Derfor er de røde lysene allerede satt frem.

 

-Melissa 

Ingen søte ord

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

24, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken, en chihuahua. Vi bor i et gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits