Oppdatering...

Det har vært veldig lite aktivitet fra min side her inne i det siste.

Så nå bestemte jeg meg for og gi dere en liten oppdatering, og det er mulig det blir lenge til neste gang igjen.

Nå er jeg 37uker på vei. Tenk at jeg har gått enda et svangerskap! Jeg hadde en følelse av at jeg ville føde for tidlig denne gangen, ikke vet jeg hvorfor både jeg og mamma har vært så skråsikre på det, men følelsen har i alle fall vært der. Nå er jeg som sagt i uke 37, så barnet blir ikke regnet som prematur om jeg skulle født nå.

Dette svangerskapet har blitt regnet som et risikosvangerskap, på grunn av at jeg tidligere har hatt preklampsi (svangerskapsforgiftning).  Første svangerskap fikk jeg det i uke 37, og de tok vannet mitt i uke 39. I det andre svangerskapet fikk jeg det i uke 36, og da tok de vannet mitt i uke 37. Begge barna har vært store, og friske.

Jeg er helt sjokkert over at blodtrykket har holdt seg så lavt. Det er noe jeg aldri hadde regnet med. Planen var og starte på blodtrykksenkende om trykket ble høyt tidlig. Jeg har unngått både det, og mye annet.

Det er nesten for godt til og være sant. Og jeg går nesten og venter på at noe negativt skal skje!

Johannes og Maren gleder seg stort til og få en lillebror. Og jeg gleder meg så utrolig mye til og vise han frem til de. Jeg har tidligere dratt fra sykehuset etter en natt. Men denne gangen tror jeg kanskje jeg skal bli i to netter, slik at jeg får hvilet meg etter fødsel, fått i gang ammingen og blitt fortrolig med det og ha en liten en igjen. Hjemme er det jo full rulle.. Jeg hater egentlig og ligge på sykehus. Men for både barnet og min sin del, tror jeg ikke det er så dumt og ikke stresse med og komme seg hjem. Barna har jo en pappa, en god sådan, så de klarer seg uten meg.

Jeg håper og tror at jeg føder snart. Av meg selv denne gangen. Jeg har ikke hatt kynnere jeg har lagt merke til de andre sv.skapene. Og denne gangen har de ikke kommet før nå. De to siste dagene har jeg hatt maserier. Som er ganske vonde til tider. Spesiellt om natten. Plutselig er de regelmessige, for og så avta og bli borte en stund. Litt av slimproppen har gått, og det har vært litt blod i det. Det murrer ofte, (dog mindre smertefullt enn de menssmertene jeg er vandt med). Og jeg føler ganske nedpress. Spesiellt i dag.

Vel, ikke det beste bildet av meg...5 Søte ord

Patoma

10.01.2013 kl.09:17

Så fin du er! Masse lykke til Melissa <3

Veronica

10.01.2013 kl.09:55

så fin du er med en flott mage :)

Masse Lykke til med fødselen når den måtte skje! :)

Håper du kjem med ei oppdateringe her snart.

Savner bloggen din.

Nina

10.01.2013 kl.11:35

Trodde nesten du hadde født jeg:)

Bare bli på sykehuset å slapp av,hvorfor skal man forte seg hjem egentlig??

Elin Kingsrød

11.01.2013 kl.07:20

Så flott du er :D Jeg tror det er lurt å ta en ekstra dag på sykehuset, kanskje til og med for barna hjemme sin del. Det er jo bedre det er en litt mer opplagt mor som kommer hjem :)

Forstår godt at det ikek blir så mange innlegg. Du har jo nok å bedrive tiden med, og blogging skal skje av lyst,ikke fordi man må :)

Ønsker deg masse lykke til med alt sammen, send på en oppdatering når du føler deg klar for det, og hils mannen :D

Line

12.01.2013 kl.12:57

Du stråler Melissa:-) lykke til i siste innspurt, er nok ikke lenge igjen nå:-)

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- Pseudotvillingmamma

Melissa- Pseudotvillingmamma

24, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har to barn med nesten 12 måneder mellomrom. Har også ei lita mopsefrøken, en chihuahua. Vi bor i et gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er ett lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09

Kategorier

Arkiv

hits