Forum snakk...

Man utsetter seg selv  og de rundt seg for mye når man har en blogg. Man kan bli oppfattet som både det ene og det andre.

Jeg har aldri prøvd ig fremstå på en viss måte gjennom bloggen,jeg har kun vært meg selv. Stort sett. Noen ting er jeg glad jeg skrev, andre ikke.

Her om dagen var jeg så dum at jeg søkte på mitt eget bloggnavn på google. Og så da at jeg hadde blitt diskutert i et forum i 2010.

Der ble det faktisk diskutert hvorvidt jeg var vakker eller ei. Herregud, er det mulig...

Jeg hadde også for mye bilder av barna her inne. (Ja, for bloggen handler ikke om hverdagen min, som består av barn?).

Og det verste av alt var at det ble skrevet at jeg ville at barnet mitt skulle bli topp modell, men at barnet mitt faktisk ikke var så veldig pen. Og at jeg synes mine unger var veldig pene?

VEL, dette stemmer ikke. Selvsagt synes jeg de er vakre, hvem mamma gjør vel ikke det?? Men at de er over snittet vakre, nei, det har jeg aldri påstått....

 

Så her kommer et bilde, av meg, uten sminke. Og NEI, jeg vet jeg ikke er særlig vakker. Men det er vel ikke alt som betyr noe her i verden eller?7 Søte ord

mammatilhelenelouise

12.04.2013 kl.17:07

Herregud, mennesker så dumme!! Man diskuterer ikke om andre er pene eller ei! folk har så mye tragisk for seg, ikke tenk på deg. Selvfølgelig så syns vi mødre at barna våre er de vakreste i verden..

Linn

16.04.2013 kl.23:07

Kjerringer altså.. De har sikkert dårlig selvtillit.. Jeg syns både du og barna er nydelige, og du virker veldig jordnær! Så gøy med et par nye innlegg :) og gratulerer med store lille Jacob :)

miryam

01.05.2013 kl.22:38

Huff, dette innlegget var trist å lese :( Bra du ikke tar deg nær av det de skrev, for slike kommentarer og meninger er ofte kun pga misunnelse.. Du har kjempe VAKRE barn! Du er lykkelig gift, har vakre barn og lever det perfekte liv i manges øyne, så ikke la misunnelse gjøre deg lei deg..

Navn

20.05.2013 kl.12:33

Skulle det ikkje komme ein fødselshistorie??? Eg ventar!!!

Melissa- trebarnsmamms

30.05.2013 kl.17:49

Navn: Ja, hadde en plan om det. Men jeg har nok lagt bloggen på hylla for en periode desverre. Hektisk med tre barn:-))

Monica

11.08.2013 kl.14:05

Jeg har fulgt bloggen din en stund og savner innleggene dine. Du har vært så dyp og åpenhjertet, og det har vært så fint å lese om et så sterkt menneske som deg.

Og for å være helt ærlig synes jeg du er naturlig vakker. Og jeg har alltid tenkt at barna dine virkelig er over gjennomsnitt pene, faktisk helt nydelige.

Melissa- trebarnsmamms

17.08.2013 kl.18:04

ååå.. for en utrolig flott kommentar. det var kjempe pent sagt alt sammen:-) kanskje det kommer noen innlegg i ny og ne, savner og blogge ..:-) takk igjen.

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- trebarnsmamms

Melissa- trebarnsmamms

24, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har tre barn. Har også en chihuahua. Vi bor i et gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er et lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09 Jacob Matheo 16.01.13

Kategorier

Arkiv

hits