Bloggen min jo !!

Hei alle sammen!
Nå er det en stund siden forrige innlegg igjen. Kan vel si jeg er ferdig med og blogge egentlig. Men , at det kommer innlegg innimellom, det gjør det nok .

Jacob er syv måneder.Johannes og Maren fyller fem og fire år den 1 og 2 september. Jeg tuller ikke altså. Godt timet, ikke sant ?
Jeg har tre vakre skapninger. Og det innimellom opp for meg at jeg har lov og gi meg selv et klapp på skuldra innimellom. For de er noen utrolig bra unger!! Helt fantastiske. Omsorgsfulle, snille, gode, intelligente barn. Og det er min og mannen sin fortjeneste. Ingen andre. Og akkurat det er en så ufattelig god følelse.

Jeg sitter bare og betrakter de små menneskene jeg har skapt. Og blir overveldet av både gode følelser, og vonde. Egentlig hele spekteret av følelser. Tanken på at de skal skje de noe, at de skal være ulykkelige, redde og usikre er vond.
Jeg kan Ikke verne de mot alt vondt. Og der er noe jeg føler kommer mer og mer nå når de er eldre .
De fortjener og kunne få egne erfaringer. Få slippe hånda mi, og løsrive seg. Kjenne på følelsen av at mamma Ikke alltid ordner opp , at de må skape egne relasjoner uten meg som overhode. Det er viktig. Men veldig vemodig for en mor!
Jeg forstår mer og mer av min egen mor sitt reaksjonsmønster nå, at hun ga meg husarrest om jeg drakk alkohol , eller ikke kom hjem til tiden , eller ikke sa hvor jeg var. Den stakkars dama vår jo livredd, der hun satt og ventet.
Barna våre er dyrbare. Den fineste skatten vi har.
Nå snakket jeg meg bort , det gjør jeg alltid når det kommer til barna.

Nå nærmer det seg høsten . Og jeg både elsker og hater høsten. Jeg elsker og kunne tenne lys hele dagen , drikke kakkao, lese bøker og gå med tøfler.
Jeg elsker og kle på ungene ullgenser og strikkasokker. Pledd , og innekos. Men jeg hater leddsmertene høsten drar med seg. Men, pytt pytt. I år har jeg tre barn. Og no har jeg absolutt ikke mulighet til og surmule over det.

Jeg skal være hjemme i permisjon leenge til. Jeg er et jobbemenneske, jeg elsker og jobbe. Men gleden av og være mor er større. Jeg jobber dessuten turnus. Og det er umulig så lenge vi ikke har barnepass enda.
Det blir vel litt helger til og begynne med. Men det er et år til , så jeg kan senke skuldrene litt til.

Nå har jeg skrevet dette innlegget mens jeg har lagt minsten som er litt urolig pga to riskorn /tenner som snart stikker frem. Nå sover han , så da skal jeg snike meg ut . Må bare få plugget han av puppen..:)
Jeg er forresten på vei til og bli profesjonell ammehjelper. Så kontakt meg om du har problemer. Jeg titulerer meg selv som en dame med bred ammeerfaring etter fem år SAMMENHENGENDE amming. Altså uten stopp. Blir nok noen år til fra nå også :)

Er det noe dere trofaste som titter innom vil jeg skal skrive om , gi meg beskjed.

Og hvem er dere forresten?:)

Ingen søte ord

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- trebarnsmamms

Melissa- trebarnsmamms

24, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har tre barn. Har også en chihuahua. Vi bor i et gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er et lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09 Jacob Matheo 16.01.13

Kategorier

Arkiv

hits