19.03.2015

Velkommen tilbake til meg selv!

 

Jeg vil gjerne oppdatere bloggen da det har skjedd litt i livet siden forrige blogg innlegg. 

Jeg har nok endret  meg en del personlig også. Jeg har absolutt ikke noe behov av bekreftelse gjennom  verken blogg eller annet. Samtidig synes jeg det hadde vært hyggelig med litt sosialisering igjen. Og ikke minst litt innspill og inspirasjon. Og er det noe sted jeg får det, så er det her!

Først og fremst, vil jeg fortelle dere en "glad-nyhet".

Moren min OG jeg har fått den etterlengtede diagnosen. Vi har alltid sagt at vi har det samme. Vi har en sjelden arvelig genetisk sykdom som heter variabel immunsvikt med hypogammaglobulinemi, også kalt CVID. I tillegg har vi en IgG subklassedefekt. Det er også flere ting i immunforsvaret som ikke fungerer.

Endelig et svar. Etter et helt liv med sykdom.

MEN, jeg vil få behandling (resten av livet), med immunglobuliner/gammaglobuliner. Det er også andre behandlingsmåter, som stamcelletransplantasjon/benmargstransplantasjon, cytociner, antibiotika og andre alternativer.

Jeg er sikker på at livet vil bli mye mye bedre. 

 
2 Søte ord

Helene Marie

19.03.2015 kl.13:46

Det er ingenting som er bedre enn å faktisk,endelig få vite hva som feiler en og kunne få riktig behandling for det. Det gir ro i sjela og blir lettere å leve med!:) jeg vet alt om å ha en kronisk sykdom, noen dager tenker man ikke over det og andre dager er det heeelt forferdelig! Tungt, slitsomt, irriterende... Håper behandlingen gjør deg godt!

Klem♥️

Isabel --

19.03.2015 kl.22:01

Å så artig å se bloggen din igjen. Fulgte deg for noen år siden :))

Deilig å endelig få bekreftelse og bli diagnosert. Det kan jeg tro er en lettelse :) Også å kunne få behandling atpåtil. Håper det fungerer bra og at du har fått ro i sjela nå <3

Skriv ett nytt søtt ord

Melissa- trebarnsmamms

Melissa- trebarnsmamms

26, Sarpsborg

Jeg er en dame med tusen baller i luften, lider av ekstrem skrivekløe og enorm tankevirksomhet. Det som blir skrevet er nok ikke alltid det mest gjennomtenkte, men jeg er ærlig og blåøyd helt inn til beinet. Jeg er gift med en stilig type, og har tre barn. Har også en chihuahua. Vi bor i et gammelt fransk murhus i Sarpsborg sentrum, som per nå er et lite prosjekt i seg selv. Jeg elsker interiør, håndarbeide, blader, barn, kaffe, sjokolade og selvfølgelig familien og livet mitt. Jeg jobber innen helsesektoren, og trives med å være en omsorgsperson. På denne bloggen finner du skriblerier om livet vårt, på godt og vondt. Johannes Olander 02.09.08 Maren Elisabeth 01.09.09 Jacob Matheo 16.01.13

Kategorier

Arkiv

hits